2. Ontwerp en Installatie

Ontwerp en Installatie ICT-infrastructuur

Om de optimale computer- en data-infrastructuur voor je bedrijf te creëren, brengen we alle apparatuur en alle verbindingen in kaart die er nodig zijn om je data te verzamelen, te verwerken en te bewaren.

Daarbij denken we aan vaste en mobiele toestellen, servers, netwerkverbindingen, internetconnecties, lokale opslagmogelijkheden en cloudoplossingen.

Gedetailleerde kostenanalyse

Op basis van de noden van je bedrijf ontwerpen onze experts een totaaloplossing.  We houden daarbij maximaal rekening met je budget.  Onze gedetailleerde kostenanalyse laat je toe gefundeerde beslissingen te nemen.

Best practices

We maken voor het ontwerp en de uitrol van je ICT-infrastructuur maximaal gebruik van best practices en beproefde concepten.  Daardoor blijft je project nooit aanslepen.

Op de groei

Elke ingreep die we doen, onderwerpen we aan de duurzaamheidstoets.  Dat is niet zomaar een duur woord maar een garantie dat je ICT-infrastructuur zal kunnen meegroeien met wijzigende omstandigheden en je bedrijfsplannen op lange termijn.

Totaalaanpak die je ontzorgt

We staan voor een totaalaanpak.  Om je maximaal te ontzorgen, nemen we graag de coördinatie op ons van de andere diensten en experten die noodzakelijk zijn voor de realisatie van jouw project.

Wens je meer info over de diensten van ittes it?