ittes GROUP
ittes GROUP
service - support - success

Ittes GROUP, uw service partner 

Ittes GROUP is ontstaan uit de overtuiging dat wij de klanten van Euconsulting
en B2B Telephony hierdoor een nog betere service kunnen aanbieden.

Door krachten te bundelen en meerdere diensten met convergente oplossingen aan te bieden streven wij naar bedrijfscontinuïteit van de activiteiten in de kantoorruimtes en/of werken van op afstand.

Door een jarenlange ervaring van de twee oprichters Werner De Kunst en Toreno Noreilde in verschillende domeinen zoals telecommunicatie, energie, ICT en CRM zijn ze ervan overtuigd om deze diensten met een hogere service waarde aan te bieden.

ITTES & ITTES IT

Werner De Kunst

Werner De Kunst is reeds 20 jaar actief in de telecommunicatie. 

In het begin van de liberalisering van de markt werden belminuten verhandeld via Carrier pre select ( CPS ), deze communicatie ging over het koperpaar van Belgacom en de gesprekskosten werden apart gefactureerd.

GRATIS belminuten met Euphony waren revolutionair voor die tijd!  

Dankzij de start van Mobistar NV op de Belgische markt was er gelukkig ook een opportuniteit om mobiele telefonie aan te bieden. 

 Vermoedelijk herinneren we ons allen de boost van Nokia , Sony Ericsson en andere merken om meer en meer mobiel te bellen en met behoud van je nummer van operator veranderen? 

Al snel ontdekte we met z’n allen de sms revolutie, gevolgd door data verbruik op de smartphone, telkens opnieuw een grote wijziging in de markt.

BlackBerry zorgde voor een hype binnen de bedrijfswereld waar je eenvoudig e-mails mee kon verzenden , zéér efficiënt en super veilig ! 

Daarna kwam Apple met de introductie van de IPhone die meteen opnieuw voor een nieuw tijdperk zorgde. Apps en nog eens Apps , Samsung en anderen volgden. 

Al deze uitdagingen werden getrotseerd en steeds zorgde bijkomende opleidingen ervoor dat klanten op de hoogte bleven van de nieuwste diensten en ontwikkelingen. 

Ondertussen draait alles rond convergente aanbiedingen , vast internet , telefonie vast en mobiel , cloudoplossingen en ICT,  One Stop Shop!  

Werner zorgt na 21 jaar expertise samen met zijn team voor de beste dienst na verkoop onder het motto  “aanspreekpunt voor & ontzorgen van elke ondernemer”

ITTES & ITTES IT

Toreno Noreilde

Toreno Noreilde kwam aan boord in volle BlackBerry Hype rond 2005. Na een mooi traject van 10 jaar als Mobistar business partner met dezelfde toegewijde overtuiging als Werner om de klanten steeds de beste service en voorwaarden aan te bieden. 

In 2015 heeft Toreno de opportuniteit gekregen om als CEO van Elindus NV  “Energieleverancier voor ondernemers” zijn professionele carrière verder te zetten en de ervaring op te doen in de energiesector waar hij alle details van de markt heeft leren kennen.

Daarnaast heeft hij ook in deze functie zelf het CRM systeem bedacht om het bedrijf een snelle groei te laten creëren en kan hij op vandaag zijn ervaringen gebruiken om  andere groeibedrijven de opzet te doen om de doelstellingen te kunnen gebruiken. Tevens is zijn ervaring zeer groot in het opzetten van netwerken in de Telephony en de combinatie van servers in Azure en andere gemoderniseerde oplossingen.

Sitemap
Ittes GROUP
Volg ons

© 2021 ittes BE0749.431.601