ittes GROUP
ittes GROUP
Ontmoet

Onze business
partners

ITTES 

Vincent Benais

Vincent Benais begon in 2004 een nieuwe uitdaging in de telecommunicatie als Orange Business Partner.   

De samenwerking met verschillende telecom partners zorgden voor een waaier aan ervaring.

Hij analyseert de behoeften van de klant en stelt een oplossing op maat.

De toewijding om de klanten steeds de beste service en voorwaarden aan te bieden zorgen voor een uitstekende vertrouwensrelatie tussen de klant en Vincent.

Vincent zorgt na 16 jaar expertise en dagelijkse inzet voor de beste dienst na verkoop met als doel “klanten tevreden maken en houden want deze zijn goud waard”.

ITTES

Roland Verlinden

Na een veelzijdige carrière bij de politie startte Roland Verlinden in 2003 als Business Consultant bij Euphony Benelux NV .

In 2014 besloot hij om rechtstreeks als handelsagent op te treden voor  Mobistar NV, waarna hij in 2017 een partnership sloot bij Euconsulting - het huidige Ittes - als Orange Business Partner.

In al die jaren heeft hij zich steeds meer en meer in dienst gesteld van zijn trouwe KMO-klantenportefeuille.  Netwerken en zijn mensenkennis maken dat hij gegoten zit in zijn rol als Business Partner bij Ittes. 

In zijn vrije tijd kan Roland volop genieten van de vele restaurantbezoeken samen met vrienden en zijn liefdevolle echtgenote Paula.

Tevens is hij lid van 2 kookclubs, daarnaast vind je hem op alle thuismatchen van KRC Genk en PSV Eindhoven. Niet vreemd aangezien hij ex-jeugdspeler is van Thor Waterschei.

Zijn kleinzoon Manil is naast zijn job zijn leven. Hij is amper 5 jaar, maar toch hoopt Roland dat ze samen nog dikwijls de weg naar het groene veld vinden. 

ITTES - ORANGE BUSINESS PARTNER

Zjef Pauwels

Zjef Pauwels heeft intussen meer dan 5 jaar ervaring in de telecom sector en is actief als Orange Business Partner bij Ittes. 

Hij is woonachtig in Ternat, Vlaams Brabant en voorziet bedrijven in de regio’s Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen van convergente oplossingen.

Klanten op lange termijn bijstaan en nieuwe oplossingen aanbieden geven Zjef een enorme voldoening!

ITTES - ORANGE BUSINESS PARTNER

Guy Jannis

Guy Jannis heeft intussen meer dan 20 jaar ervaring in de telecomwereld.

In 2017 sloot hij een partnership met EUConsulting - het huidige Ittes - als Orange Business Partner.

Bedrijven adviseren en een oplossing aanbieden op maat zijn zijn sterkste punten.

Samen met Ittes zet hij zich dagelijks in om alle bestaande én nieuwe klanten de best mogelijke service aan te bieden.

Sitemap
Ittes GROUP
Volg ons

© 2021 ittes BE0749.431.601