Salesforce

 

 

Meer leads omzetten in echte verkopen? Alle klantengegevens beheren vanop 1 plek? Uw marketing campagnes strategisch beheren? Dan is Salesforce dé software die uw bedrijf nodig heeft. Salesforce is het meest uitgebreide en gebruikte klantenbeheersysteem (Customer Relationship Management – CRM systeem) op de markt dat uw business laat groeien. ITTES IT is uw partner om het Salesforce proces op maat van uw organisatie te ontwerpen en te implementeren.

Leads genereren met Salesforce

Klanten winnen en verkopen is de manier waarop bedrijven groeien. En dit salesproces kan u dankzij Salesforce eenvoudig automatiseren. Zo houdt u de vinger aan de pols en haalt u sneller en meer leads binnen.

De juiste informatie op het juiste moment

Met Salesforce houdt u alle informatie over uw CRM-leads bij. Met de uitgebreide activiteitentijdlijn zorgt u ervoor dat alle klantgegevens up-to-date blijven. U gebruikt ze op het juiste moment en brengt met Sales Path de sales processen in kaart.

Salesforce laat u zelfs toe de leads te volgen vanaf de marketingcampagne en laat u gepast reageren via e-mail zodat u betrokkenheid toont op het moment dat uw potentiële klant in de beslissingsfase zit.

Account, contact en lead management

U heeft een compleet overzicht over uw klanten, van contactgegevens over activiteiten- en communicatiegeschiedenis tot verslagen van accountbesprekingen, alles op één plaats. Bovendien trekt u in Salesforce ook informatie binnen uit sociale media als Facebook, Twitter en LinkedIn.

Met die informatie neemt u slimme beslissingen over uw marketingcampagnes. U volgt uw leads en optimaliseert uw campagnes. Dankzij Salesforce weet u wat uw klanten over u zeggen op sociale media en kan u gepast reageren.

En omdat de software toegankelijk is voor meerdere mensen in uw bedrijf is iedereen op de hoogte van de meest recente stand van zaken voor elke klant.

Opportunity management

Laat geen enkele deal liggen! Met Salesforce weet u precies hoe u uw klanten overtuigt, in welke fase van het verkoopproces u zit en met wie u moet concurreren. U krijgt automatische meldingen wanneer er actie nodig is en kan uw klant makkelijk bereiken via de geïntegreerde sjablonen.

Dankzij deze software is het makkelijk om uw klantenbeheer aan te passen aan uw bedrijfsprocessen zodat alles gestroomlijnd verloopt. U kan zelfs de processen, de productiviteit en de consistentie simuleren om alles op elkaar af te stemmen en te optimaliseren.

Salesforce rapporten en dashboards

Met Salesforce houdt u in één oogopslag en in realtime de stand van zaken van uw bedrijf in de gaten. De rapporten en dashboards zorgen ervoor dat u geïnformeerde en strategische beslissingen neemt die uw organisatie laten groeien.

Eenvoudig verkooprapporten maken

Met de CRM analysesoftware van Salesforce blijft u op de hoogte van verkoopprognoses. U stelt de rapporten makkelijk zelf samen en bepaalt welke grafieken en groepen u wil zien om uw strategie op te baseren.

U krijgt rapporten per product, afdeling of team, afhankelijk van de informatie die u op dat moment nodig hebt. Daarmee neemt u de juiste beslissingen die nodig zijn om sneller duurzame deals te sluiten. U volgt op of de verschillende teams hun doelstellingen halen, ontdekt trends en weet in één oogopslag wat converteert en waar bijsturing nodig is.

Dankzij het gebruiksvriendelijke Salesforce kan u elk rapport personaliseren volgens uw eigen prioriteiten.

Sales forecasting in Salesforce

Mis geen enkele verkoop opportuniteit met een compleet overzicht van uw bedrijfsprocessen en onderneem actie waar nodig. Welk team of welke vertegenwoordiger zit op schema en waar moet worden bijgestuurd om uw doelstellingen te halen?

Met de duidelijke, gedetailleerde en gepersonaliseerde dashboards neemt u steeds de juiste beslissing op het juiste moment. U ontdekt knelpunten en ziet waar de opportuniteiten zich bevinden.

Salesforce App exchange

Haal nog meer uit uw sales processen met de Salesforce AppExchange. Meer dan 2500 zakelijke apps laten u toe om offertebeheer, gamification, productiviteit, prognoses, klantenbeheer en nog veel meer op te volgen vanaf uw smartphone of tablet.

DocuSign

Dit is de populairste app op de Salesforce AppExchange voor het elektronisch handtekenen van documenten. Met DocuSign maakt en verzendt u documenten ter ondertekening vanuit Salesforce en begeleidt u uw klanten doorheen het proces.

Dankzij de gebruiksvriendelijke lay-out volgt u de status van de documenten eenvoudigweg op vanop elk apparaat, op elk moment.

Salesforce Pardot

Pardot is de ultieme tool voor marketing automation waarmee marketing- en salesteams samen kunnen werken om leads te generen en verkoop te optimaliseren.

Einstein Activity Capture

Dankzij Einstein worden e-mails en afspraken automatisch gelinkt aan de activiteiten in Salesforce. Zo houdt u het overzicht en kan u zich concentreren op uw core business. De verbinding met Gmail en Microsoft 365 zorgt ervoor dat uw communicatie meteen synchroniseert met de Salesforce software.

Waarom ITTES IT?

Als erkend Salesforce implementator helpt Ittes IT bedrijven bij de groei van hun onderneming, met als groeispecialist Toreno Noreilde die als CEO van meerdere succesvolle groeibedrijven heeft gewerkt. Met deze expertise bieden wij u extra ondersteuning bij het uitwerken van jullie groeistrategie en dit met de kracht van Salesforce. Tevens kunnen wij u adviseren in het opvolgen van jullie profielen aan de hand van concrete rapporten en dashboards uit Salesforce en allerhande andere automatisaties. Dit voor alle type bedrijven die commercieel actief zijn.

Als erkend Salesforce partner begeleiden wij u van A tot Z door het proces:

  • Wij brengen uw verkoopprocessen in kaart door middel van geoptimaliseerde flows en documenten.
  • Eens de documenten worden goedgekeurd gaan wij Salesforce implementeren in een sandbox omgeving. We vertrekken met andere woorden vanuit een leeg canvas. Hierdoor kunnen we de software instellen op maat van uw bedrijf.
  • Vervolgens komt er een uitgebreide testfase waarin zowel wij als een testteam uit uw bedrijf alle features testen en feedback verzamelen.
  • Wanneer alles werkt naar wens zetten wij de processen om naar een productie-omgeving.

Als ervaren Salesforce specialist bekijken we samen met u hoe onze software uw processen optimaliseert en uw groei vergroot. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wens je meer info over de diensten van Ittes?