Salesforce

 

 

Meer leads omzetten in echte verkopen? Alle klantengegevens beheren vanop 1 plek? Uw marketing campagnes strategisch beheren? Dan is Salesforce dé software die uw bedrijf nodig heeft. Salesforce is het meest uitgebreide en gebruikte klantenbeheersysteem (Customer Relationship Management – CRM systeem) op de markt dat uw business laat groeien. ITTES IT is uw partner om het Salesforce proces op maat van uw organisatie te ontwerpen en te implementeren.

1


Sales
Cloud

Sales Cloud is de CRM-oplossing van Salesforce die uw bedrijf ondersteunt tijdens het gehele sales proces
2


Service
Cloud

Salesforce werkt in de cloud en is daardoor voor elk device met een internetverbinding toegankelijk.
3


Field
Service

Salesforce Field Service Lightning (FSL) bundelt met software de data binnen uw CRM systeem met de data van de buitendienst.
4


Marketing
Cloud

Salesforce maakt gebruik van Artificial Intelligence (AI) waardoor u customer journeys kunt bouwen op basis van data.

1


Pardot

Pardot is één van de tools van Salesforce Marketing om meer online leads te genereren.
2


Platform

Het Salesforce Platform is een veilige en schaalbare basis voor alle Salesforce-producten en -services.
3


Einstein AI

Eén van de grootste drijvers achter de technologische veranderingen is het inzettBig Data.

Waarom ittes ?

Service - Support - Success

Als erkend Salesforce implementator helpt Ittes IT bedrijven bij de groei van hun onderneming, met als groeispecialist Toreno Noreilde die als CEO van meerdere succesvolle groeibedrijven heeft gewerkt. Met deze expertise bieden wij u extra ondersteuning bij het uitwerken van jullie groeistrategie en dit met de kracht van Salesforce. Tevens kunnen wij u adviseren in het opvolgen van jullie profielen aan de hand van concrete rapporten en dashboards uit Salesforce en allerhande andere automatisaties. Dit voor alle type bedrijven die commercieel actief zijn.

Als erkend Salesforce partner begeleiden wij u van A tot Z door het proces:

  • Wij brengen uw verkoopprocessen in kaart door middel van geoptimaliseerde flows en documenten.
  • Eens de documenten worden goedgekeurd gaan wij Salesforce implementeren in een sandbox omgeving. We vertrekken met andere woorden vanuit een leeg canvas. Hierdoor kunnen we de software instellen op maat van uw bedrijf.
  • Vervolgens komt er een uitgebreide testfase waarin zowel wij als een testteam uit uw bedrijf alle features testen en feedback verzamelen.
  • Wanneer alles werkt naar wens zetten wij de processen om naar een productie-omgeving.

Als ervaren Salesforce specialist bekijken we samen met u hoe onze software uw processen optimaliseert en uw groei vergroot. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen doen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wens je meer info over de diensten van Ittes?