ittes GROUP
ittes GROUP
  • by: Ittes
  • July 5th, 2021
  • Category: 4G-netwerk, IT-oplossing

Een sterk 4G-netwerk voor Brandweer Vereniging Vlaanderen


"Ittes verkoopt niet zomaar producten uit een catalogus, ze hebben een zéér persoonlijk gerichte aanpak met op-maat-gemaakte oplossingen afgestemd op onze vereniging."

Brandweervereniging Vlaanderen (BVV) is de federatie die staat voor een goede brandweerzorg in Vlaanderen, met zowel beroeps als vrijwillige brandweerlieden. Vanuit de vereniging worden ook congressen, studiedagen etc. georganiseerd.

BVV zet zich vooral in voor het sociaal en maatschappelijke luik van het brandweerschap. Mensen samenbrengen en de aantrekkingskracht van brandweermannen en -vrouwen onder elkaar versterken als één familie.

Logo Brandweer Vereniging Vlaanderen
“De betrokkenheid die je bij Ittes hebt, vind je nergens anders.”
- Petra, Commercieel verantwoordelijke BVV

De correcte behoefte-analyse met een gerichte oplossing

BVV is bezig met het inrichten van een grote ijzere loods om hier een museum van te maken waar ook de kantoren en vergaderruimtes zullen komen. Voor deze accommodatie moest een sterke netwerkinstallatie worden voorzien.

Door de coronacrisis was de nood aan zo'n uitgebreid netwerk urgenter geworden omdat er veel online vergaderingen werden georganiseerd. Petra (commercieel verantwoordelijke voor BVV) verteld: "Vroeger spraken we altijd in de lokale kazernes af, maar dat was dus niet meer mogelijk."

Petra kende Ittes al toen ze nog actief was als fleetmanager bij Varuflex. "Ik was toen al heel tevreden van de aanpak van Ittes, dus voor mij was het vanzelfsprekend om voor BVV terug beroep te doen op de service van Ittes en Ittes IT."

Een vlotte samenwerking

Brandweervereniging Vlaanderen is dus met de vraag voor een sterke netwerkoplossing naar Ittes IT gekomen.

Brent (Internal Sales, Ittes) heeft zich meteen als contactpersoon achter dit project gezet en Olivier (Managing Director, Ittes IT) is meteen ter plaatse geweest om alles op te meten en de scope van dit project in te schatten.

"De grootste troef aan Ittes is het gevoel krijgen dat je effectief samen naar oplossing zoekt en dat je niet van kant naar wal wordt gestuurd. Mijn probleem is een probleem van Ittes, en je merkt dat er dan met hoogste prioriteit wordt gezocht naar een oplossing. " voegt Petra er graag aan toe.

Een sterke netwerk-oplossing voor BVV

Het voorzien van een 4G Antenne outdoor

Antennes van Poynting zijn antennes van zeer hoge kwaliteit. De antenne is geschikt voor 4G/3G/2G en de MIMO technologie zorgt voor maximaal bereik en snelheid. Deze antenne is ideaal voor vaste plaatsing op een afgelegen locatie, waar een hoge bandbreedte vereist is.

De antenne is waterdicht en weerbestendig en daardoor geschikt voor plaatsing buiten. De antennekabels van deze antenne kunnen direct aangesloten worden op de meeste 4G routers.

 

Plaatsen van router en extra wifi-access points

Met een M2M router bent u verzekerd van een stabiele internetverbinding. Maak gebruik van uw 4G+ mobiele internet of verbind het apparaat via WAN. Plug-and-play overlay failover zorgt ervoor dat u altijd internet heeft.

Valt één van de verbindingen weg?
Dan neemt de andere het over zodat uw bedrijfsprocessen geen gevaar lopen.


CRM

DOC

ENERGY

IT

TELCO​​​​​​​​​​​​​​

 

Sitemap
ittes GROUP
Volg ons

© 2021 ittes BE0749.431.601