ittes GROUP
ittes GROUP
  • by: Ittes
  • June 16th, 2021
  • Category: Telecom, Cloud Telephony

Totaaloplossing telefonie voor Sint-Goedele Brussel


"Voor de klant was het belangrijk één centraal aanspreekpunt te hebben en niet oeverloos met verschillende partijen te moeten overleggen."

Sint-Goedele Brussel biedt buitengewoon onderwijs en naschoolse opvang aan op 27 verschillende locaties. De scholengemeenschap was op zoek naar een allround service-partner in telefonie en ICT die hun noden begrijpt.

Gesneden koek voor Business Partner Itteseen partner met een ruime en jarenlange ICT-ervaring. Voor Sint-Goedele Brussel was het belangrijk één centraal aanspreekpunt te hebben en niet oeverloos met verschillende partijen te moeten overleggen. Specifiek in het onderwijs is “1 stop-shopping” vooral een doorslaggevend argument.

Logo Sint-Goedele Brussel
“Een grote troef aan Ittes is de vlotte en efficiënte samenwerking. De omschakeling werd meteen in gang gezet met zeer professionele opvolging en begeleiding.”

De correcte behoefte-analyse met een gerichte oplossing

De klant was twee jaar geleden gemigreerd van OOVP naar Shape. Een tariefplan specifiek dat perfect aansluit op de snel evoluerende bedrijvenwereld. Een duidelijke tevredenheid over de service mondde uit in gesprekken om ook de vaste telefonie aan te pakken. Dit resulteerde in de implementatie van een volledig pakket: 236 Shape-tariefplannen; 27 Shape & Fix-oplossingen; en een BKM-telefooncentrale op een 10-tal sites. De implementatie werd in december 2020 afgerond.

Een vlotte samenwerking

De samenwerking met BKM (in casu Bram Mullens, Koen Petré en Robbert Sneppe) was een perfecte match met het DNA van Ittes: succes bereik je met support en service. Om het resultaat te vervolledigen was ook de rol van Astrid D'Olieslager (EDP) een doorslaggevende factor. Iedereen werkte perfect samen, tot grote tevredenheid van de klant.


Overtuigd? Laten we samenwerken!

CRM

DOC

ENERGY

IT

TELCO​​​​​​​​​​​​​​

 

Sitemap
ittes GROUP
Volg ons

© 2021 ittes BE0749.431.601