WIFI

Service - support - success

Professionele WIFI Oplossingen

Bedrijven staan voor stevige, technologische uitdagingen. Steeds meer activiteiten gebeuren online en 24/7 bereikbaarheid wordt alsmaar belangrijker. Tegelijkertijd zijn hackers meer dan ooit actief en moeten al die online verbindingen veilig gebeuren. ITTES levert snelle, stabiele en veilige WIFI oplossingen voor bedrijven en evenementen, zowel indoor als buiten.

Telefoneren over WIFI

Telefoongesprekken voeren met de beste geluidskwaliteit, zonder afhankelijk te zijn van het mobiel bereik dat de provider u biedt. Dat is bellen via WIFI. Geen investeringen in dure antennes of masten om het GSM signaal te versterken, gewoon gebruik maken van een krachtig WIFI netwerk.

Als erkend Orange Business Partner zorgt ITTES ervoor dat u met uw Orange abonnement perfect indoor kan telefoneren over uw WIFI netwerk. Want moderne gebouwen zijn zeer goed geïsoleerd en die isolatie kan ook het bereik van uw mobiele telefoon beperken. Dankzij ITTES is dat niet langer een zorg.

Bij ons kan u terecht voor professionele WIFI oplossingen van kleine ondernemingen tot mega-sites. Onze netwerken zijn inzetbaar op oppervlaktes tot wel 10 000 m². Voor deze toepassingen werken wij met het beveiligingssoftware- en hardwarebedrijf Sophos. In combinatie met een firewall zorgen wij voor 100% veilig data verkeer van buitenaf. Met een geautoriseerde toegang zorgt u ervoor dat uw medewerkers en gebruikers zorgeloos en veilig kunnen overgaan van het ene acces point naar een andere.

WIFI voor buiten en voor evenementen

U wil uw klanten de beste surfervaring bieden op een groot terrein? Ook dan bent u bij ITTES aan het juiste adres. Wij verzorgen WIFI infrastructuur voor evenementen en buitenlocaties. Bij ons kan u terecht voor het huren van kwalitatieve WIFI access points, op maat van uw locatie of evenement.

Zo bieden wij eveneens oplossingen voor campings. Vandaag is WIFI dekking op een camping meestal beperkt tot een access point in de receptie of het restaurant. Maar waarom zou u uw gasten niet verwennen met kwalitatieve WIFI over het hele terrein? Stabiel internet biedt u een concurrentieel voordeel want dit is doorslaggevend voor wie accommodatie zoekt.

Stabiele en veilige draadloze internetverbindingen, het is meer dan ooit noodzakelijk om dit aan uw medewerkers, klanten en bezoekers aan te bieden. Het brengt mensen samen en houdt ze langer in uw zaak. Of het nu gaat om een hotel, een restaurant, een camping, bedrijf of evenement, een snelle WIFI verbinding straalt kwaliteit uit en geeft vertrouwen.

Bent u op zoek naar de beste professionele WIFI oplossing voor een zakelijke omgeving? Dan zorgt ITTES voor de beste internet-oplossing op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en uniek aanbod.